Om Svensk Hygro befuktning


År 2005 startades Svensk Hygro med målet att utveckla bättre befuktningssystem för den Svenska och Nordiska marknaden. Vi hade då insett att  det inte går att tillverka en standardprodukt som passar alla då detta oftast resulterar i en produkt som inte utnyttjas till hundra procent, vilket i sin tur leder till att kunden får betala för mycket. Utifrån detta har vi fram till idag utvecklat ett antal grundlösningar och ett arbetssätt där vi beräknar, anpassar och tillverkar varje anläggning helt efter kundens behov och förutsättningar. På så sätt kan vi leverera en väl fungerande befuktningsanläggning med högsta kvalitet till rätt pris, varje gång.

Vi utför dessutom service på många av marknadens befuktningsanläggningar, oavsett typ. Vi vågar påstå att vi har den bredaste kunskapen om olika befuktningstyper och i kombination med välutrustad verkstad och servicebil är vi konkurrenskraftiga på många sätt. Tveka inte att kontakta oss om du har ett befintligt befuktning system som behöver service, byggas till eller byggas om.

Kontakta oss för offert!

Vi har jobbat med luftbefuktning i flera år och har god kunskap om vad som krävs för bäst effekt. Kontakta oss för rekommendation och offert.

Ring oss på
073-526 44 70