Styrsystem

Våra styrsystem byggs och anpassas för varje anläggning och önskemål. Styrskåpen som placeras på vägg eller direkt på pumpstativet innehåller PLC, pekskärm, frekvensomvandlare samt alla elektriska komponenter för kontroll av magnetventiler, fläktar etc. Vi arbetar uteslutande med kända kvalitetsmärken.

Skärmen är lättanvänd och tydlig och anpassas med schematiska bilder av den aktuella lokalen, har tydliga larm i klartext, många inställningsmöjligheter samt historik över luftfuktigheten bakåt i tiden med lättlästa grafer.

Systemen har många säkerhetsfunktioner för att säkerställa en korrekt drift. Anläggningen stoppar om någon fuktgivare ger en felaktig signal, om fuktigheten blir för hög i någon zon, om trycket i systemet blir för högt, om trycket i systemet blir för lågt, om inkommande vatten ej räcker till. Tack vare vår långa erfarenhet och flera smarta övervakningssätt kan vi rädda en defekt anläggning innan den tar skada.

 

Pump m. styrn1 Styrpanel2 Styrpanel

Kontakta oss för offert!

Vi har jobbat med luftbefuktning i flera år och har god kunskap om vad som krävs för bäst effekt. Kontakta oss för rekommendation och offert.

Ring oss på
073-526 44 70